project 3
1 november 2018

Rennen voor het schoolplein

Een nieuw schoolplein, dat wilden de kinderen heel erg graag! Zodat het beetje saaie, betegelde plein een plek werd waar je van alles kunt beleven. Kunt rennen en verstoppen, kletsen en spelen. De plannen lagen er, nu het geld nog! Natuurlijk hadden we een potje, maar we wilden natuurlijk wel dat het echt heel mooi zou worden. Daar wisten de kinderen wel raad mee! Tijdens de sponsorloop renden ze fanatiek rondjes en verzamelden geld voor het schoolplein.

En dat was niet alles! Want wat hebben ze hard gewerkt, die leerlingen van ons! De mooiste initiatieven ontplooiden zich. Een ondernemer is er niets bij! Van fruitshakes verkopen, tot een kunstexpeditie in de hal van onze school. En uiteindelijk is het gelukt! Ruim BEDRAG hebben de kinderen opgehaald! Wat zijn wij trots.

En is het het resultaat niet prachtig?