Overblijf

Sommige kinderen kunnen tussen de middag niet naar huis. Voor hen is er de mogelijkheid om op school te blijven. De opvang tussen de middag wordt, net als de buitenschoolse opvang, verzorgd door Kings & Queens van Smallsteps.

Inschrijfformulieren voor de tussenschoolse opvang kunt u hier downloaden of ophalen bij de conciérge.

Downloads:

Inschrijfformulier TSO ff-pauze
Mutatieformulier TSO ff-pauze

Regels en afspraken TSO

Dag ouders en kinderen van de Pro Rege school.

Het schooljaar is in volle gang en wordt met veel plezier verzorgd door een vast van Smallsteps vrijwilligers en pedagogisch werkers.
Via briefjes in de rugtassen van de kleuters, kunt u aangeven wat u wel/niet fijn vind wat betreft het aantal boterhammen dat uw kind op moet hebben.
Wij begrijpen dat u nieuwsgierig bent naar de gezichten van de vrijwilligers, vandaar dat we nu een team foto hebben bijgevoegd.
Heeft u nog vragen/aandachtspunten over zaken tijdens de overblijf, dan kunt u bellen of mailen met  tso coordinator Bernice.Ford@smallsteps.info /0611799226.
Ik sta u graag te woord.
Voor informatie over aanmelden/betalingen kunt u bellen of mailen met 074-2405599/074-2405515 klantenservice@smallsteps.info

Groeten team tso Smallsteps