Naschoolse opvang

De buitenschoolse opvang van onze leerlingen heet Kings & Queens en wordt verzorgd door kinderopvangorganisatie Smallsteps. De opvang is in hetzelfde gebouw gehuisvest als de school. Er zijn grote groepsruimtes voor de kinderen, een atelier, een keuken voor gezellige kookactiviteiten en een groot speelplein.

Op woensdagmiddag en in de vakanties organiseren de bso-medewerkers regelmatig activiteiten. Bijvoorbeeld workshops, knutselen, verkleden en spelletjes doen. Bij goed weer gaan de groepen naar buiten, naar een speeltuin of park. Ook zijn er uitjes naar het museum of het theater.

Wilt u uw kind inschrijven voor Kings & Queens? Kijk dan op www.bso-kingsandqueens.nl.

Leuk weetje: de naam Kings & Queens is een knipoog naar de naam van onze school. Pro Rege betekent namelijk ‘voor de Koning’.