Groep 3A

Groep 3B

Hoi! Wij zitten met 23 kinderen in groep 3B. Vijf dagen in de week staat juf Eva voor de klas.

Wij zijn een hele gezellige klas! We werken heel hard, maar gelukkig is er genoeg tijd om spelletjes te spelen en te dansen. Vooral Just Dance vinden we erg leuk! Alle kinderen hebben een taakje, zodat de klas netjes blijft. De kinderen denken er al goed aan om hun taak te doen en de meeste kinderen vinden het ook erg leuk.
Het schooljaar is nog maar net begonnen, maar we kunnen al heel veel woorden lezen en schrijven, zoals ik, maan, roos, vis, sok, aan, pen, teen, neus en nog veel meer! En al die woorden kunnen we ook in schrijfletters schrijven. We rekenen ook iedere dag. Later dit jaar gaan we echte sommen maken. De computers in de klas zijn ook erg populair, iedereen mag twee keer per week op de computer voor taal en rekenen. Ook hebben we iedere vrijdag computerles en mogen we naar het computereiland. Twee keer per week hebben we gym van meester Kaz, in de grote gymzaal. Op vrijdag hebben we muziekles van juf Selini, we leren veel liedjes en maken kennis met verschillende instrumenten.
Verder hebben we al heel veel zin in het schoolreisje en het muziekatelier, maar daar moeten we nog even op wachten.

Groep 3C